Bliv medlem af SLS

Du bliver medlem af klubben ved at klikke på linket og udfylde blanketten

Eller skrive en mail til klubben samt
ved andre spørgsmål kan du skrive til klubbens email: stenlillesportsrideklub@gmail.com

Priser for medlemsskab for 2017.

Barn under 18 år - 270 kr.
Voksen  over 18 år- 410 kr.

Passivt medlemsskab: 200 kr. u/ ret til at starte stævner.

Medlemskontingentet indbetales på klubbens konto med Medlemmets fulde navn.

Klubbens konto: 0570-1622714

De der allerede er medlemmer vil i slutningen af januar modtage en mail, med vedhæftet opkrævning for 2017.

Blot husk at ligeså vel som indmelding skal en evt. udmelding også være personlig.

Send en mail til stenlillesportsrideklub@gmail.com og oplys dit fulde navn, medlemsnr. samt fødselsdato og husk at skriv fra hvilken dato du ikke længere ønsker medlemskabet af SLS.

Her kan du se hvorfor du skal vælge medlemskab af Stenlille Sportsrideklub.

Klubben afholder diverse stævner i løbet af året.

Klubben afholder forskellige arrangementer i løbet af året som Fastelavn, Halloween og Juleafslutning der enten er gratis eller til en overkommelig pris.

For at stille op til stævner rundt omkring SKAL du være medlem af en rideklub – så prøv

STENLILLE SPORTSRIDEKLUB !

Er du under 18 år og medlem af Stenlille Sportsrideklub er det gratis, at få ridetegn i nogle af skoven under Sorø Stiftelsen. Selvom det er gratis, skal der bestilles ridetegn over nettet, som skal bæres ved ridning i skovene.

Er du over 18 år koster ridetegn i Stiftelsens skove 700,- årligt. Der henvises til www.stiftsor.dk