Regler for Klubmesterskab 2017

Dressur

Alle de startende skal have ens vilkår for at vinde klubmesterskabet, lige meget deres niveau og på den mest fair vis, har vi valgt at beregne klubmesterskabet således :

LD % x 1,00

LC % x 1,02

LB % x 1,04

LA % (Sværhed 1) x 1,06

LA % (Sværhed 2) x 1,08

MB % x 1,10

Eksempel :

Hvis en rytter opnår 65% i en LD klasse, er det (65 x 1,00) = 65,0% i den afsluttende beregning om klubmesterskabet.

Hvis en rytter opnår 65% i en LB klasse, er det (65 x 1,04) = 67,6% i den afsluttende beregning om klubmesterskabet.

Hver ekvipage har 1 mulighed i klubmesterskabet. DRF’s outregler er gældende og der skal rides den højeste sværhedsgrad, der har været redet til ved stævner i indeværende stævneår.

Spring

Hver ekvipage har 1 mulighed i klubmesterskabet.

DRF’s outregler er gældende og der skal springes min. den højde man har startet til flest stævner. Ved samme antal starter i 2 højder skal man ride den højeste højde. Hvis man ikke har startet nogen springstævner må man selvfølgelig gerne starte minimumshøjden.

For hest mindst 60 cm og for pony 30/40/50 cm.

Vi beklager, men grundet vanskeligheder med opdatering af hjemmesiden, kommer reglerne for klubmesterskab først på nu, og er derfor de samme som sidste år. Da der ellers er for kort tid til at forberede sig på nye regler.

Efter dette års klubmesterskab, vil stævneudvalget i samarbejde med bestyrelsen udarbejde reglerne for 2017.